= Α Μπε Μπα Μπλομ
Βιβλία

loogoo

Α Μπε Μπα Μπλομ

 
Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ
του M. J.Arlidge
Εκδόσεις Διόπτρα

Το κορίτσι βγήκε μέσα από το δάσος μισοπεθαμένο.
Η ιστορία που διηγήθηκε ήταν απίστευτη. Αλλά αληθινή.
Κάθε λέξη φρικιαστική…
 
   Μέρες αργότερα, βρίσκεται άλλος ένας απελπισμένος δραπέτης – κι αρχίζει να διαφαίνεται ένα συγκεκριμένο εγκληματικό μοτίβο. Δυάδες θυμάτων απάγονται, φυλακίζονται και στη συνέχεια έρχονται αντιμέτωπες με ένα φριχτό δίλημμα. Να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν.
 
abebablom 
Θα προτιμούσες να χάσεις τη ζωή σου ή τα λογικά σου;
 
   Η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις έχει καταφέρει να δαμάσει τους δικούς της δαίμονες κατά την άνοδό της στην κορυφή. Ενώ ηγείται της έρευνας για τον εντοπισμό αυτού του αθέατου κτήνους, ανακαλύπτει ότι ίσως οι επιζώντες – η ζωντανή απόδειξη της υπογραφής του δράστη – να είναι αυτοί που κρατούν στα χέρια τους το κλειδί για τη λύση της υπόθεσης.
 
Κι αν δεν καταφέρει να τη λύσει, θα πεθάνουν κι άλλοι…


Λίγα λόγια για το συγγραφέα
mjarlidgeΟ M. J. Arlidge εργάζεται τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην τηλεόραση και ειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών δραματικών σειρών. Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Arlidge έχει αναλάβει για λογαριασμό του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV την παραγωγή αστυνομικών σειρών, μεταξύ των οποίων οι σειρές Torn, The Little House και Undeniable, η οποία προβλήθηκε την άνοιξη του 2014. Σήμερα, γράφει για τη σειρά Silent Witness, ενώ παράλληλα προετοιμάζει πιλοτικές παραγωγές για πρωτότυπες αστυνομικές σειρές, τόσο για βρετανικά όσο και για αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Το πρώτο του αστυνομικό θρίλερ στο λογοτεχνικό χώρο, το «Α Μπε Μπα Μπλομ», με πρωταγωνίστρια την επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις, έχει αγοραστεί από εκδοτικούς οίκους σε όλο τον κόσμο.

   Καταιγιστικό, γεμάτο έντονες στιγμές που κόβουν την ανάσα. Μια ιστορία που θα σας αφήσει "ξύπνιους", θα "τυραννήσει" το μυαλό σας, θα σας αφήσει άφωνους. Ετοιμαστείτε να γίνεται "δέσμιοι" του Arlidge και να αναζητάτε το επόμενό του βιβλίο με πάθος.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!