Άρθρα & Συνεντεύξεις

1ο Τουρνουά Scrabble Βέροιας

 

20121007-1

   Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Βέροιας, που διοργάνωσε ο νεοσύστατος Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας (Ο.Σ.ΒΕ.). Το τουρνουά διεξήχθη στον πολυχώρο “Εληά” στο κέντρο της πόλης, με 62 παίκτες από 7 πόλεις να αγωνίζονται στο ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι λέξεων.
 
   Ένα παιχνίδι που -στην αγωνιστική μορφή του- είναι ευρύτατα διαδεδομένο σε πολλές χώρες, με διασυλλογικές και διεθνείς διοργανώσεις, και που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και στη χώρα μας. Συγκεκριμένα,ο Ο.Σ.ΒΕ. είναι ο 5ος κατά σειρά όμιλος που ιδρύεται, μετά από εκείνους της Καστοριάς, της Θεσσαλονίκης, των Αθηνών-Πειραιώς και της Πτολεμαϊδας, ενώ στα σκαριά βρίσκονται και αρκετές ανάλογες κινήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
 
   Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Μουζεβίρης του Ομίλου Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, με τη 2η και 3η θέση να καταλήγουν επίσης στη συμπρωτεύουσα. Το επόμενο ραντεβού των φίλων του σκραμπλ έχει οριστεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, με την Πτολεμαϊδα να παίρνει αυτή τη φορά τη σκυτάλη.
 
   Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αγωνιστικό σκραμπλ μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες των ομίλων www.scrabblethes.gr και www.scrabbleclub.gr, αλλά και της Πανελλήνιας Ένωσης Σκραμπλ www.greekscrabble.gr.
 
Κύρκος Αικατερινάρης
398413 10151087435253002 1230143071 n

Άρθρα & Συνεντεύξεις

Facebook Comments