Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Michael Schenker Fest

Michael Schenker Fest
Είδος Hard Rock
Χώρα International

Panorama

Panorama
Είδος Hard Rock
Χώρα International

Πάνος Μαλαχιάς

Πάνος Μαλαχιάς
Είδος Ελληνικά
Χώρα Greece

Γιώργος Περού

Γιώργος Περού
Είδος Ελληνικά
Χώρα Greece
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω #

Satanic

CD

Architecture Of Chaos

2017 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 / 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 0 RATINGS

Data

Κυκλοφόρησε 2017
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018
Είδος Death Metal
Αριθμός δίσκων 1
Edition date 2017
Εταιρία Brutal Records

Architecture Of Chaos

Review

1. Mephistophelian
2. World Of Chaos
3. Processing The Undead
4. Architecture Of Apocalypse
5. Armageddon
6. Systematic Fear
7. Biotech Warfare
8. Tchernobyl 86
 
 
   Ανέκαθεν πίστευα ότι η metal σκηνή είναι μια μεγάλη σκηνή, πέρα από τα είδη υπάρχουν και οι άπειρες μπάντες. Καθημερινά ενισχύεται αυτή η άποψή μου καθώς έρχονται στα χέρια μου καινούργιες μουσικές, οι οποίες ανήκουν στο πρώτο άλμπουμ μιας μπάντας. Ο λόγος για τους Satanic, οι οποίοι είναι από το Τρουά Ριβιέρ, μια δυτική πόλη κοντά στο Κεμπέκ του Καναδά. Η μπάντα ιδρύθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 2010, αποτελείται από το Ζak (μπάσο και φωνητικά), Gogol (κιθάρα και φωνητικά) και το Marty (ντραμς). Και επειδή θα σκάσω αν δε το πω, όσοι δεν ενδιαφέρεστε δείτε το σαν την άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Η μπάντα υπήρχε απλώς με άλλο όνομα και με μια μικρή αλλαγή στη σύνθεση. Στο ενεργητικό τους έχουν ένα demo και δύο full άλμπουμ. Με τη δημιουργία του νέου υλικού η μπάντα αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της σε Satanic.

   Και επειδή αναλώθηκα αρκετά με τα της μπάντας... ήρθε η ώρα για την ουσία, η οποία απαρτίζεται από οχτώ κομμάτια που στο σύνολο τους είναι σαράντα λεπτά καθαρού Τhrash/Death metal. Το στιλ τους το ύφος τους καταδεικνύουν ότι ανήκουν στο old school metal, αν και θεωρώ ότι τα φωνητικά τους βγάζουν μια σαπίλα τόσο όσο… Πράγματι δυσκολεύομαι να το περιγράψω με λέξεις αυτό που αντιλαμβάνονται τα αφτιά μου. Πάντως, ό,τι και να είναι αυτό, είναι πολύ θετικό. Δυνατή και γρήγορη μουσική, εναλλαγές στους ήχους των κομματιών, καθαροί ήχοι είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί ο καθένας να διακρίνει.
 

   Νομίζω ότι είναι το αγαπημένο μου σημείο, έχω ξεχωρίσει ένα από τα πιο ωραία κομμάτια του δίσκου και αναφέρομαι πάντα σε προσωπική άποψη, την οποία μπορείτε να την αγνοήσετε βεβαίως βεβαίως. Ο λόγος για το τέταρτο κομμάτι του δίσκου, “Architecture Of Apocalypse”. Η αλήθεια να λέγεται… Ξεκινάει και ενώ έχεις ακούσει και τα υπόλοιπα αναρωτιέσαι «Τι λέει αυτή τώρα»... Δώσε χρόνο, κάνε υπομονή και θα εκπλαγείς! Είναι σα να σου επιτίθεται η ίδια η μουσική, λίγα δευτερόλεπτα μαγείας είναι αρκετά για να πάθεις ζημιά.
 
   Καλή μουσική ακρόαση!

Ευφροσύνη Γερασιμίδου
 

 

Σχόλια - Συζήτηση

comments powered by Disqus
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd