Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Extremity Obsession

Extremity Obsession
Είδος Death Metal
Χώρα Greece

Crystal Tears

Crystal Tears
Είδος Heavy Metal
Χώρα Greece / Denmark / Hungary

Spartan Warrior

Spartan Warrior
Είδος Heavy Metal
Χώρα Great Britain

Michael Schenker Fest

Michael Schenker Fest
Είδος Hard Rock
Χώρα International
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω #

The Hawkins

CD

Ain't Rock N Roll

2017 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 / 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 0 RATINGS

Data

Κυκλοφόρησε 2017
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017
Είδος Rock
Αριθμός δίσκων 1
Edition date 2017
Εταιρία Gain/Sony Music

Ain't Rock N Roll

Review

1. Alco-Hole
2. Fuck You All I'm Outta Here
3. Frankie Boy
4. Shaking Ground
5. Let's Go
6. Rat Race
7. Perfect Son
8. Ain't Rock n Roll
9. Before the Fall
10. Will & Testament
 
 
   Όχι, δεν είναι άλλο ένα rock άλμπουμ, είναι καθαρό Rock ‘N’ Roll που κλωτσάει το κατεστημένο και με λίγο πανκ διάθεση και οργή κυκλοφόρησε από τους The Hawkins.

   Τα παιδιά έρχονται από Σουηδία. Ναι, ξέφυγαν του κύματος power metal που εξάγει αυτή η χώρα και πέρασαν σε άλλα μονοπάτια. Πιο παθιάρικα, πιο ανατρεπτικά. Παρόλο που ο τίτλος του άλμπουμ είναι “Ain’t Rock N Roll”, είναι κάργα ροκ και με τα δέκα αψεγάδιαστα τραγούδια που περιέχει θα σε περάσουν εύκολα στον κόσμο τους.

   Οι μελωδίες τραχιές αλλά και σχεδόν χορευτικές, μαζί με τη γρεζαριστή φωνή, σκοπεύουν να κολλήσουν άσχημα στον εγκέφαλό σου.

   Επαναστατική διάθεση στο “Alco-Hole”, μελωδία που σε στριφογυρίζει βασανιστικά. Αναρχικό, με βασικές αρχές πανκ το “Fuck You All I'm Outta Here”, ενώ η φωνή κάνει μελωδικά και τραχιά παιχνιδίσματα.

   Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο “Frankie Boy”, αλλά «πολλά τους τα έχει κάνει» για να τον κάνουνε τραγούδι (χιουμοράκι). Νευρωτικό, επιθετικό, έντονο το “Shaking Ground”. Μέσα σε αυτά εγώ κόλλησα με το “Let's Go” για την άναρχη αγριότητά του. Punky style στο Rat Race και πιο Rockανθισμένο το “Perfect Son”. Θράσος, νάζι και σπιρτόζικη συμπεριφορά στο “Ain't Rock n Roll”. Το ξεκινούν με μελωδία και μετά αρχίζει η μουσική να ανεβαίνει σκαλιά και να φτάνει σε άλλα επίπεδα στο “Before the Fall”. Νομίζω αυτό θα είναι και το χιτάκι του άλμπουμ.

   Μέσα από το “Will & Testament” οι The Hawkins δίνουν ένα ακόμα λόγο για να σε κρατήσουν στη δίνη τους. Όμορφη μελωδία, με ζεστά ξεσπάσματα.

   Μια πολύ καλή δουλειά, όχι στυλιζαρισμένη, με πλήθος ερεθισμάτων για τον ακροατή. Μια όμορφη ανάσα από τα χιλιοπαιγμένα και popular τραγούδια του είδους. Πέρασαν στην άλλη όχθη και δημιούργησαν ένα μοναδικό άλμπουμ. Καλοτάξιδο παιδιά και σας εύχομαι τα καλύτερα! Μαγέψτε τους!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

 

Σχόλια - Συζήτηση

comments powered by Disqus
Our website is protected by DMC Firewall!