Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Extremity Obsession

Extremity Obsession
Είδος Death Metal
Χώρα Greece

Crystal Tears

Crystal Tears
Είδος Heavy Metal
Χώρα Greece / Denmark / Hungary

Spartan Warrior

Spartan Warrior
Είδος Heavy Metal
Χώρα Great Britain

Michael Schenker Fest

Michael Schenker Fest
Είδος Hard Rock
Χώρα International
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω #

Holy Martyr

CD

Darkness Shall Prevail

2017 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 / 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 0 RATINGS

Data

Κυκλοφόρησε 2017
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017
Είδος Heavy Metal
Αριθμός δίσκων 1
Edition date 2017
Εταιρία Dragonheart Records

Darkness Shall Prevail

Review

1. Shores Of Elenna
2. Numenor
3. Heroic Deeds
4. Dol Guldur
5. Darkness Descends
6. Taur-Nu-Fuin
7. Minas Morgul
8. Witch-King Of Angmar
9. The Dwarrowdelf
10. Born Of Hope
 

   Σε δημοσίευση στη σελίδα τους είχαν αναφέρει στο κοινό τους ότι το νέο άλμπουμ “Darkness Shall Prevail” είναι επηρεασμένο από τον Τόλκιν και τα μοναδικά βιβλία του.

   Οι γείτονές μας Ιταλοί έχουν από τα πρώτα τους βήματα δείξει την αγάπη τους για τα βιβλία, την αρχαία ελληνική ιστορία και τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Διαβάζουν, μαθαίνουν, πορώνονται, γράφουν. Κάπως έτσι τους έχω στο μυαλό μου.

   Είναι καθαρό metal το υλικό που προσκομίζουν σε κάθε δουλειά τους. Αγυάλιστο, χωρίς φανφάρες και τσιτάτα εντυπωσιασμού. Από το 1993, που ξεκίνησαν, παραμένουν στην κλασσική μορφή του metal και συνεχίζουν τη δική τους αναζήτηση. Στο ξεκίνημά τους δισκογραφικά το 2012, κυκλοφορούν το EP “Hail to Hellas”, επηρεασμένο από το Λεωνίδα και τους Τριακόσιους. Το 2005 σειρά έχει ένα EP επηρεασμένο από τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία με τίτλο “Vis Et Honor”. Η πρώτη κυκλοφορία άλμπουμ έγινε το 2006 με τίτλο “Still At War”, ενώ το 2008 ξαναγυρνούν με το “Hellenic Warrior Spirit” (αγαπάνε Ελλάδα) και το 2011 κυκλοφορούν το "Invincible", επηρεασμένο από την ιαπωνική κουλτούρα.
 

   Ο Τόλκιν έχει γίνει «μούσα» αρκετών καλλιτεχνών. Σε αυτό το άλμπουμ θα βρούμε πιο μεστά τραγούδια, διόλου συμφωνικά σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Είναι πιο στιβαρή, πιο αρρενωπή η προσέγγιση. Τα τραγούδια έχουν μια επική προσέγγιση, τρυφερά riff, κλασσική μεταλλική κουλτούρα και όμορφα δετά χορωδιακά μέρη.

   Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται αρκετά ακούσματα για να μπεις εντελώς στο πνεύμα. Θέλει το χρόνο του γιατί δεν είναι γραμμένο με χιτάκια και άλλες κορδέλες. Σε αφήνει να το βιώσεις σιγά σιγά και να κατανοήσεις την αξία του σαν ένα παλαιωμένο κρασί που πριν το πιείς πρέπει να το αφήσεις να ανασάνει. Τα τραγούδια που εγώ ξεχώρισα από το άλμπουμ είναι τα “Heroic Deeds”, “Witch-King Of Angmar”, “The Dwarrowdelf” και “Born Of Hope”, που ήρθαν και κούμπωσαν τέλεια με τις δικές μου μουσικές ιδιοτροπίες.

   Είναι μια πολύ καλή δουλειά, κλασσικής επιρροής metal που απαιτεί την προσοχή μας. Περπατήστε λοιπόν μαζί με τους Holy Martyr στα μονοπάτια του Τόλκιν και προσοχή στο δακτυλίδι μην πέσει στα χέρια του κακού.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

 

Σχόλια - Συζήτηση

comments powered by Disqus
DMC Firewall is a Joomla Security extension!