Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Ghost

Ghost
Είδος Electro
Χώρα Sweden

Extremity Obsession

Extremity Obsession
Είδος Death Metal
Χώρα Greece

Crystal Tears

Crystal Tears
Είδος Heavy Metal
Χώρα Greece / Denmark / Hungary

Spartan Warrior

Spartan Warrior
Είδος Heavy Metal
Χώρα Great Britain

Alestorm

CD

No Grave But The Sea

2017 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 / 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 0 RATINGS

Data

Κυκλοφόρησε 2017
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017
Είδος Heavy Metal
Αριθμός δίσκων 1
Edition date 2017
Εταιρία Napalm Records

No Grave But The Sea

Review

1. No Grave But The Sea
2. Mexico
3. To The End Of The World
4. Alestorm
5. Bar Und Imbiss
6. Fucked With An Anchor
7. Pegleg Potion
8. Man the Pumps
9. Rage Of The Pentahook
10. Treasure Island
 

   Ήρθαν οι πειρατές! Όχι, όχι αυτοί της Καραϊβικής. Από Σκωτία μεριά τούτοι εδώ, αλκοολικοί, όχι με γενειάδες, αλλά με πλήρη γνώση της καταστροφής που φέρνουν μαζί τους σε κάθε δουλειά. Φέτος θέλουν να κάνουν και τουρισμό στο “Mexico”. Όπως λένε και οι ίδιοι “A pirate's life is simple. We drink and steal and kill”. Τώρα ο οισοφάγος αναζητά μαργαρίτες και τάκος. Δίκιο έχουν, πόσο ρούμι να πιούν πια ξεροσφύρι;

   Είναι απίστευτοι, τους αγαπώ! Νέο άλμπουμ, νέα πειρατικά ταξίδια με αυτή τη folk metal αύρα. Η τρέλα που τους διακατέχει γίνεται μουσική και αναπαράγεται σε όλο τον πλανήτη. Ιστορίες για τη ζωή και τις περιπέτειες των πειρατών από πρώτο χέρι. “Rum, beer, quests and mead. These are the things that a pirate needs” λένε στο “Alestorm”. Το party συνεχίζεται με τραγούδια της «τάβλας» (δες “Fucked With An Anchor”), τραγούδια με «περιστατικά» της καθημερινότητας (“Bar Und Imbiss”).
 

   Φυσικά περνούν και από την Καραϊβική σε αναζήτηση νέων εμπειριών στο “Pegleg Potion”. Στο “Man the Pumps” βρήκα το αγαπημένο μου τραγούδι από το άλμπουμ. Folk to the bone metal να σου τρυπά τα αυτιά, με τη θαλασσινή αλμύρα να σε συντροφεύει καθώς βρίσκεσαι πάνω στο πειρατικό σκαρί. Μεγαλεία και περιπέτειες σε νησιά αναζητώντας θησαυρούς στο “Treasure Island”.

   Στο “No Grave But The Sea” οι Alestrorm δείχνουν πολύ δεμένοι μουσικά, γεμάτοι ενέργεια, τρέλα και πειρατική μανία. Εξακολουθούν να παράγουν τη μυστική συνταγή της επιτυχίας χωρίς δυσκολίες. Είπαμε, έκαναν τηn τρέλα τους επάγγελμα, το γουστάρουν, το ζουν και μας το μεταφέρουν ζωηρά.

   Έχουν ξεκινήσει ήδη τις συναυλίες. Κάθονται ποτέ οι πειρατές στο ίδιο σημείο; Όχι! Έτσι και αυτοί κινούν για νέες περιπέτειες και ιδέες έμπνευσης. Καλά ταξίδια, βρε και να προσέχετε τις ξέρες.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

 

Σχόλια - Συζήτηση

comments powered by Disqus
Our website is protected by DMC Firewall!