Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Ghost

Ghost
Είδος Electro
Χώρα Sweden

Extremity Obsession

Extremity Obsession
Είδος Death Metal
Χώρα Greece

Crystal Tears

Crystal Tears
Είδος Heavy Metal
Χώρα Greece / Denmark / Hungary

Spartan Warrior

Spartan Warrior
Είδος Heavy Metal
Χώρα Great Britain

Eclipse

CD

Monumentum

2017 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 / 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 0 RATINGS

Data

Κυκλοφόρησε 2017
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Σάββατο, 20 Μαΐου 2017
Είδος Hard Rock
Αριθμός δίσκων 1
Edition date 2017
Εταιρία Frontiers Records

Monumentum

Review

1. Vertigo
2. Never Look Back
3. Killing Me
4. The Downfall of Eden
5. Hurt
6. Jaded
7. Born To Lead
8. For Better or for Worse
9. No Way Back
10. Night Comes Crawling
11. Black Rain
 
 
   Ένα άλμπουμ γεμάτο ενέργεια, γεμάτο γλυκιά hard rock θαλπωρή. Η μπαντάρα από τη Σουηδία ξαναέκανε το θαύμα της και μας άφησε άφωνους. Σου ανοίγει τη διάθεση και την όρεξη. Καλοκαίρι έρχεται, παραλία, μπύρες και Eclipse δαγκωτό! Περνά στις φλέβες σου και το μυαλό σου αποτυπώνει την κάθε νότα.

   Ξεκάθαρα; Τι αλμπουμάρα ήρθε στα χέρια μου! Το “Monumentum” θα μείνει καρφωμένο στο μυαλό μου όσα χρόνια και αν περάσουν. Ακούγεται non stop. Το λατρεύεις κάθε φορά και περισσότερο. Η μουσική είναι απίστευτα χορευτική (Ναι, εμείς οι μεταλλάδες χορεύουμε με το δικό μας τρόπο, κουκλεντάκια). Ρυθμός ασύχαστος, φωνή που σπέρνει και χιλιόμετρα να γράφει το κοντέρ. 
 
 
    Δεν κοιτάμε ποτέ πίσω με το “Never Look Back”. Κοιτάμε μπροστά, ανεβάζουμε ένταση και το AORικό ταξίδι ξεκινά. Στο “Killing Me” σε παρασέρνει ο ρυθμός, το εξαιρετικό σόλο και τα τύμπανα που δεν ησυχάζουν με τίποτα. “The Downfall of Eden” και ακόμα και η καταστροφή μπορεί να φέρει μια γλυκιά γεύση. Αυτό γίνεται σε αυτή την υπερ–κομματάρα. Κέλτικη διάθεση, αγριεμένα φωνητικά. Ναι, βρήκα νέο αγαπημένο άσμα να σας ταλαιπωρώ facebookικά.
 
   Τώρα πονάμε με το “Hurt”, αλλά μας αρέσει. Ωραιότατη μπαλάντα, έτσι όπως μόνο το χαρντ ροκ ξέρει να μαγειρεύει. Τσαχπινιά και μπρίο στο “Born To Lead” (και με αυτό θα σας πρήζω, το λάτρεψα). Λες και μπαίνει η μέρα από το παράθυρο σου και σε ξυπνά. Γκάζια αλήτικα στο “For Better or for Worse”. Υποσχέσεις αγάπης σε καλοκαιρινά ραντεβού. Πανικός riff στο “No Way Back”. Τελικά τραγούδι μέτριο σε αυτό το άλμπουμ δεν θα βρω. Rock till you drop. 
 
   Η νύχτα έρχεται σέρνοντας, “Night Comes Crawling”, αλλά οι Eclipse ορμάνε επιδεικτικά σε αυτό το τραγούδι. Τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ το “Black Rain”. Πιο ρυθμικό, αγαπησιάρικο, ρομαντικό, σαν την αύρα της καλοκαιρινής νύκτας.

   Θα μπει σίγουρα στα δέκα αγαπημένα άλμπουμ της φετινής χρονιάς. Ελπίζω και εύχομαι να τους ανταμώσουμε και στη σκηνή.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

 

Bleed & Scream « Bleed & Scream Eclipse CD Chronology

Σχόλια - Συζήτηση

comments powered by Disqus
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd