Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Ghost

Ghost
Είδος Electro
Χώρα Sweden

Extremity Obsession

Extremity Obsession
Είδος Death Metal
Χώρα Greece

Crystal Tears

Crystal Tears
Είδος Heavy Metal
Χώρα Greece / Denmark / Hungary

Spartan Warrior

Spartan Warrior
Είδος Heavy Metal
Χώρα Great Britain

Seven Kingdoms

CD

Decennium

2017 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 / 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 0 RATINGS

Data

Κυκλοφόρησε 2017
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Τρίτη, 09 Μαΐου 2017
Είδος Power Metal
Αριθμός δίσκων 1
Edition date 2017
Εταιρία Napalm Records

Decennium

Review

1. Stargazer
2. Undying
3. In The Walls
4. The Tale Of Deathface Ginny
5. Castles In The Snow
6. Kingslayer
7. The Faceless Hero
8. Neverending
9. Hollow
10. Awakened From Nothing
 
 
   Το πέμπτο άλμπουμ από τους Seven Kingdoms ήρθε στα χέρια μου από τη Napalm Records. Φουλ στο power metal, με δόσεις συμφωνικού και γυναικεία φωνητικά. Με το πρώτο άκουσμα ήρθαν οι μελωδίες και καρφώθηκαν στον εγκέφαλο. Τα παιδιά είναι πολλοί καλοί μουσικοί, με όμορφες ιδέες. Η Sabrina κελαηδά, εύκολα σε φέρνει στο νόημα και κοντράρει άνετα βεντέτες του είδους.

   Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγαλομπάντες. Ζητούν κομμάτι από την πίτα και αναμφίβολα θα το έχουν. Η ιστορία έχει δείξει πως όταν κάποιος προσπαθεί πολύ θα καταφέρει αυτό που θέλει. Και οι Seven Kingdoms έχουν όλα τα εφόδια για την πρωτιά.

   Κλείνουν μια δεκαετία στο χώρο και μετά από αρκετούς πειραματισμούς θεωρώ ότι κατέληξαν στην τελική μορφή μουσικά. Έχουν ένα σύγχρονο τρόπο να βλέπουν το power, παραμένουν μεταλλικοί ως το κόκκαλο και αρκετά μελωδικοί όταν το τραγούδι το επιβάλει.
 

   Αγαπημένο τραγούδια από το άλμπουμ το ταχύτατο “Stargazer”, γεμάτο πάθος, κοπάνημα μέχρι τελικής πτώσεως. Η φωνή κρατά ισορροπία και εκτείνεται σε απίστευτους δρόμους. Αν ψάχνεις για τρελό headbanging, μέσα από ιστορίες science fiction στο “In The Walls”, έχεις βρει το δρόμο προς τον H.P. Lovecraft και το βιβλίο “The Rats In The Walls”.

   Στηρίζονται αρκετά στη λογοτεχνία του φανταστικού και η μουσική και οι στίχοι σου φέρνουν απίστευτες εικόνες στο μυαλό. Είναι αναπόφευκτα ένα ταξίδι που θα σου φτιάξει τη διάθεση σαν την πιο όμορφη επική ταινία. Για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω θα πρέπει να ακούσετε το “Castles In The Snow”. Σου παίρνει την ανάσα.

   Άλλο ένα διαφορετικό διαμαντάκι του άλμπουμ το “Neverending”. Πιο μελωδικό, πιο συμφωνικό θα το έλεγα, με αρκετά χορταστικές δόσεις power. Το “Decennium” είναι ένα άλμπουμ που χαίρεσαι να ακούς. Κάθε ακρόαση θα σου βγάλει και άλλα κρυμμένα μυστικά. Σαγηνευτικό και προσαρμοσμένο στο σήμερα.
 
   Οι Seven Kingdoms ετοιμάζονται για περιοδεία με τους δικούς μας Need και τους αγαπημένους Evergrey. Θα ευχηθώ τα καλύτερα και επιβάλλεται να κάνουν και μια «βόλτα» και από εμάς. Αναμείνατε συνέντευξη, ίσως να έχουμε καλά νέα!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

 

Σχόλια - Συζήτηση

comments powered by Disqus
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd