Facebook

Twitter

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

vkyrk2 

   Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ένας από τους πρώτους κωμικούς που μου είχαν κάνει αίσθηση από μικρή. Στη δεκαετία του ’90 θυμάμαι τον εαυτό μου να χαχανίζει κάθε που ο ρόλος του “Χάρης” στις Βαρβαρότητες, φώναζε «αρρώστια» με το χαρακτηριστικό του τρόπο. Σήμερα τον φιλοξενούμε στις σελίδες του Noizy.gr και μαθαίνουμε για την επαγγελματικη του πορεία αλλά και για τις απόψεις του σε διάφορα ζητήματα ζωής. Πρώτα όμως, μια μικρή αναφορά στο τι έχει κάνει μέχρι σήμερα.

vkyrk3   Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε κιόλας, στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη. Είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έφη Μουρίκη. Τον έχουμε δει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως: Ο Οργασμός της Αγελάδας (1996), Safe Sex (1999), Λουκουμάδες με Μέλι (2005), Straight Story (2006 – εδώ όχι μόνο ως ηθοποιό αλλά ως σεναριογράφο και σκηνοθέτη σε συνεργασία με τη σύζυγό του), και φυσικά Νήsos Ι & ΙΙ (2009 & 2011). Επίσης σε τηλεοπτικές σειρές: Βαρβαρότητες (1993), Ασυνήθεις ύποπτοι (1996), Στο φως του φεγγαριού (2004), Αν υπήρχες θα σε χώριζα (2007) κ.α.. Στο θέατρο σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στα έργα: Άμλετ ο Β’, Λυσσασμένη Γάτα, Φωλιά του Κούκου, Φράνκεστάιν Ρεντίκολους, Χείλη Κλειστά κ.α.. Τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε!

1.    Σας είδαμε για πρώτη φορά το 1982, στην ταινία «Summer Lovers» με τον Peter Gallagher και την Daryl Hannah, με το όνομα Βλαδίμηρος Κυριάκος. Μετά από 30 χρόνια, τι νιώθετε κοιτώντας πίσω στο χρονοδιάγραμμα της καριέρας σας;

   Απίστευτη χαρά που κατόρθωσα να κάνω αυτό που αγαπούσα και θα αγαπώ για πάντα. Απίστευτη χαρά που έχω την πολυτέλεια να συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλησα πριν από 30 χρόνια.

2.    Ποια προσωπικότητα της υποκριτικής σας εμπνέει; Είχατε στο ξεκίνημά σας κάποιο «ίνδαλμα»;

   Ο Άντονι Χόπκινς. Στο ξεκίνημα ινδάλματα είχα συγγραφείς.

vkyrk43.    Πότε νιώσατε για πρώτη φορά ότι είστε ένας επιτυχημένος ηθοποιός; Πώς χειριστήκατε αυτό το βίωμα;

   Ακόμη και σήμερα δεν θέλω να νιώθω ότι έχω πετύχει. Πιστεύω ότι αυτή μου η ενέργεια θα με τοποθετούσε σε κάποιο χρονοντούλαπο παρέα με τους σκώρους.

4.    Στο έργο «Μοναξιά στην Άγρια Δύση», του Μάρτιν Μακντόνα, βρίσκεστε πίσω από τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κουστούμια. Πώς νιώθετε που προσφέρετε και σε επιπροσθετα πεδία στο θέατρο, πέραν της ηθοποιίας;

   Σαν τον εξερευνητή. Ψάχνοντας μαθαίνεις και καλύπτεις κενά της προσωπικότητας σου.

5.    Με φανερή επιτυχία, υποδύεστε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τον «Caveman» στο θέατρο Coronet, που πραγματεύεται με κωμικό τρόπο την αιώνια μάχη των φύλων. Ως μοντέρνος εκπρόσωπος του άνδρα των σπηλαίων, ποιες ομοιότητες και ποιες διαφορές εντοπίζετε ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα; Υπάρχουν αξιακά ή συμπεριφορισιακά «κλειδιά» που μπορούν να ενώσουν το χάσμα κατανόησης και αντιπαλότητας μεταξύ τους;

   Οι καταβολές είναι αρχέγονες. Οι συμπεριφορές αλλάζουν. Δεν θα υπάρξει κανένα χάσμα όταν μάθουμε να αγαπάμε.

6.    Ο ρόλος του «Caveman», αλλά και πολλοί άλλοι, από το ρόλο της 90’s σειράς «Βαρβαρότητες» και την punk αμφίεση, μέχρι και την αστυνομική φιγούρα της ταινίας «Νήσος», σας έχουν σφραγίσει στο μυαλό των θεατών ως κωμικό ηθοποιό. Εσείς σε ποιο είδος υποκριτικής προτιμάτε να βλέπετε τον εαυτό σας;

   Αυτό του κωμικού.

vkyrk5   Ο κωμικός ηθοποιός δεν μένει μόνο στην υποκριτική ή στη σκηνοθεσία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μια αξιόλογη προσπάθεια, την οποία μας περιγράφει παρακάτω.
7.    Στις 20 Φεβρουαρίου ο διεθνούς φήμης Αμερικανός σκηνοθέτης John Randal Kleiser, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογραφικών επιτυχιών όπως τα «Grease», «Η Γαλάζια Λίμνη», «Red Riding Hood» κ.α., παραδίδει μαθήματα υποκριτικής σε ένα 4ωρης διάρκειας Master Class, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πρόκειται για μια προσπάθεια που γεννήθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης αντίληψης στους καλλιτεχνικούς κύκλους των ΗΠΑ "Save  Greece" και που υποστηρίζετε εσείς μαζί με τη σύζυγό σας Έφη Μουρίκη. Μιλήστε μας για αυτήν τη συμβολή σας.

   Η ιδέα γεννήθηκε όταν ακόμη ο Μιχάλης Κακογιάννης δεν είχε φύγει. Μαζί με την υπεύθυνη του ιδρύματος (Ξένια Καλδάρα) και μέσω των γνωριμιών μας (δικών μου και της γυναίκας μου) στοχαστήκαμε πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε μια χώρα που πολιτιστικά παράγει αλλά δεν φαίνεται πουθενά. Αποφασίσαμε να πλησιάσουμε ανθρώπους που θα αντιλαμβανόντουσαν την ουσία της προσπάθειας αυτής και θα δεχόντουσαν να στηρίξουν με τη διεθνούς φήμης επωνυμία τους. Φαντασθείτε την χαρά μας όταν κάποιοι σαν τον Randal Kleiser ανταποκρίθηκαν απλά και ανθρώπινα. Και ένα μεγάλο μπράβο και στο Ίδρυμα Κακογιάννη που υλοποιεί τέτοιες προσπάθειες.

vkyrk6   Πίσω από το Βλαδίμηρο Κυριακίδη, κρύβεται μια προσωπικότητα. Μερικές ερωτήσεις λοιπόν για να την εξερευνήσουμε.
8.    Σήμερα είστε ηθοποιός / σκηνοθέτης, οικογενειάρχης και άνθρωπος. Με ποια σειρά τοποθετείτε τις ιδιότητες «Επαγγελματίας», «Συν-αισθηματίας» και «Άτομο» στην ιεραρχία της ζωής σας;

   Άτομο / Συν-αισθηματίας / Ηθοποιός.

9.    Πόσο εύκολο είναι για ένα διάσημο ηθοποιό όπως εσείς, να περιστοιχίζεται από αληθινούς φίλους;

   Πανεύκολο. Η φιλία δεν μπλοκάρεται από καμιά διασημότητα (παρά μόνο αν το θέλεις).

10.    Στα παιδικά σας χρόνια, κάνατε πρωταθλητισμό στο βόλεϊ με τη φανέλα του Άρη. Πώς και δεν συνεχίσατε την ενασχόλησή σας με τον αθλητισμό;

   Με απορρόφησε το Θέατρο.

11.    Επίσης μικρός ονειρευόσασταν να γίνετε γιατρός. Σήμερα, όντας ηθοποιός, ονειρεύεστε να ήσασταν κάτι αλλο;

   Απολύτως τίποτα άλλο.

vkyrk712.    Ποια θεωρείτε θελκτικά και ποια απωθητικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά; Ποια από αυτά σας διέπουν;

«Είναι η μοίρα των καιρών να οδηγούν τρελοί τυφλούς». Με μία και μόνη φράση ο Σαίξπηρ μου έμαθε να αγαπάω κάθε ανθρώπινη αδυναμία.

13.    Πώς αντιμετωπίζετε την κρίσιμη κατάσταση της χώρας μας; Πόσο έχει επηρεάσει η κατάρρευση του οικονομικοπολιτικού στερεώματος την ψυχολογία και την τάση σας να σχεδιάζετε το μέλλον;

   Όπως όλοι! Με αγωνία. Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σχεδιάζω για το μέλλον. Τα όνειρα δεν μπορεί κανείς να τα σταματήσει.

14.    Νοσταλγείτε καθόλου τη Θεσαλλονίκη; Έχει δική της θέση στην καρδιά σας;

   Πάντα. Ιδίως την γειτονιά μου. Την Χαριλάου.

vkyrk815.    Ευτυχισμένη ζωή: Εϊναι εφικτή- αν ναι πώς; Είναι επιθυμητή- αν όχι γιατι;

   Η ευτυχία είναι πάντα κάτι σχετικό. Μέσα από τη δυστυχία έμαθα να ευτυχώ. Είναι λοιπόν και εφικτή και επιθυμητή.

16.    Τι θα συμβουλεύατε τη νέα γενιά για να φτάσει στην πρόοδο; Υπάρχουν κατά τη γνώμη σας οδηγίες για μια καλή ζωή και καριέρα;

   Μία και μόνη συμβουλή. Γνώση! Φτάνει πιά ο σύγχρονος σκοταδισμός.

   Με αυτή την ωραία προτροπή για γνώση, κλείνει τη συνέντευξη, αφήνοντας μια άνω τελεία για πολλές προεκτάσεις. Η γνώση είναι αυτή που μας κάνει δυνατούς, ιδίως στους καιρούς του σήμερα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κύριο Κυριακίδη για τις απαντήσεις του και εύχομαι και εκ μέρους του περιοδικού να τον βλέπουμε στο μέλλον σε επιτυχημένες πολιτισμικές εκδηλώσεις.

Βασιλική Φατούρου

vkyrk1

Συνεντεύξεις

Previous Next
Συνέντευξη με το Λάμπρο Φισφή   Ο Λάμπρος Φισφής είναι καταξιωμένος στο χώρο, είναι κωμικός που χαίρει της εκτίμησης του κοινού... θα σου πει πέντε κουβέντες και θα γελάς κάνα μισάωρο.
Συνέντευξη τύπου Φίλιππου Πλιάτσικα και B.D. Foxmoor (Active Member) Η αγαπημένη θλιμμένη φωνή του Φίλιππου και η βραχνή «αναρχική» φωνή του Μιχάλη θα ενωθούν για τρεις βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Συνέντευξη τύπου - Mamma Mia   Όλοι τους ήταν εκεί και μοιράστηκαν μαζί μας τη χαρά τους, που τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν σε ένα τόσο παγκοσμίως αγαπημένο μιούζικαλ.
Συνέντευξη τύπου - Ennio Marchetto    Τα γέλια και το χειροκρότημα σταμάτησαν μόνο όταν ο Ennio κατέβηκε από τη σκηνή για να μας μιλήσει.
Συνέντευξη με τον Ερνέστο Βουτσίνο   Συναντήσαμε τον ταλαντούχο ηθοποιό Ερνέστο Βουτσίνο και μας μίλησε για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Οι Σιδεράδες», που παίζεται στο «Αγγέλων Βήμα».
Μίμης Πλέσσας - Κώστας Χατζής - Συνέντευξη τύπου     Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Μίμης Πλέσσας και ο Κώστας Χατζής για το "Η Μεγάλη Συνάντηση", που θα ξεκινήσει στο Μικρό Παλλάς.
Συνέντευξη με το Γιώργο Τζαβάρα   Φιλοξενούμε τον πολυπράγμονα καλλιτέχνη Γιώργο Τζαβάρα, ο οποίος μας μιλά για την εξαιρετική παράσταση «Το μαγικό βιολί» και τη μαγεία των μικρών θεατών.
Συνέντευξη Τύπου - Ρωμαίος και Ιουλιέτα - Ηρακλής, οι 12 άθλοι    Στο επιβλητικό Pantheon Theater συναντήθηκαν οι συντελεστές  των δύο νέων παραστάσεων ''Ρωμαίος και Ιουλιέτα'' και ''Ηρακλής, οι 12 άθλοι''...
Συνέντευξη με το Ζαχαρία Ρόχα    Το χιούμορ του είναι εκπληκτικό και η κουβέντα «καταντάει» πρόβα για την εν λόγω παράσταση. Διακόπτεται κάθε λίγο και λιγάκι από τα γέλια…
Συνέντευξη με τη Μαρία Σολωμού   Βρέθηκα στο θέατρο και το καμαρίνι της Μαρίας Σολωμού, γελάσαμε πολύ και εκεί κατάλαβα ότι θα ήταν φοβερή περίπτωση να πάει το έργο και δεύτερη σεζόν…
Συνέντευξη με το Μάριο Αθανασίου   Συνάντησα έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες και αισθάνομαι πολύ τυχερή γι αυτή τη συνέντευξη μαζί του.
Συνέντευξη με το Γιώργο Κοσκορέλλο    Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Κοσκορέλλος μας μίλησε για την παράσταση «Ποιο Σώμα;», που παίζεται στο «Αγγέλων Βήμα».
Victor - Victoria: Η Εβελίνα Παπούλια στο Noizy.gr   Το Noizy εισέρχεται προσεκτικά στα καμαρίνια του θεάτρου και συναντιέται με την Εβελίνα Παπούλια, το Βίκτωρα και τη Βικτώρια (μαζί) του εκρηκτικού μιούζικαλ.
Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ - Η συνέντευξη    Συναντιόμαστε στα καμαρίνια του θεάτρου «Ιλίσια» με την Ελένη Ροδά και το Jerome Kaluta και γινόμαστε παρέα μετά από λίγα λεπτά. 
Συνέντευξη με την Αλμπέρτα Τσοπανάκη   Η ταλαντούχα – όσο και αυτοδημιούργητη – Αλμπέρτα Τσοπανάκη έχει γράψει το θεατρικό έργο «Φράνσις», στο οποίο και πρωταγωνιστεί.
Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Πέρρο    Λίγο πριν ανέβουν οι 12 Ένορκοι στη Θεσσαλονίκη, το Noizy «κλέβει» από το γκρουπ τον Αλέξανδρο Πέρρο, άλλως Ένορκο Νο 7 και τον «ανακρίνει»...
Συνέντευξη με το Γρηγόρη Βαλτινό   Ο Βαλτινός είναι εξαιρετικά ευδιάθετος, είναι εξαιρετικά ειλικρινής και όταν μιλάει, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι ο άνθρωπος ζει και αναπνέει θέατρο.
Συνέντευξη με τους Βίκυ Πάνου και Τάσο Αλατζά για το 'Φράνκι και Τζώννυ'   Επικοινωνήσαμε με τους δύο πρωταγωνιστές του έργου, τη Βίκυ Πάνου και τον Τάσο Αλατζά, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τη σκηνοθεσία.
Συνέντευξη με την Κάρμεν Ρουγγέρη    Και τότε η Κάρμεν, ο άνθρωπος που έκανε το παιδικό θέατρο να βρίσκεται εδώ και χρόνια στο υψηλότερο σημείο του, μίλησε για τις παραστάσεις και το όραμά της.
Συνέντευξη με το Γιώργο Νούση   Συναντήσαμε τον ταλαντούχο ηθοποιό Γιώργο Νούση και μας μίλησε για την παράσταση «Διασκεδάζοντας με τον κύριο Σλόουν», στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα».
Συνέντευξη με τη Μαρία Δούση    Μετά από κάποια χρόνια απουσίας από το χώρο, η Μαρία Δούση επιστρέφει στο θέατρο μέσα από δύο παραστάσεις, «Agnes Of God» και «Φράνσις».
Συνέντευξη με το Χρήστο Καπενή   Συζητήσαμε με τον ταλαντούχο ηθοποιό Χρήστο Καπενή, για το έργο, το ρόλο του, τη συνεργασία του με τη σκηνοθέτη Λίλλυ Μελεμέ, για τα προσεχή του σχέδια.
Συνέντευξη με τη Χρυσάνθη Κορνηλίου    Συναντήσαμε τη σκηνοθέτη Χρυσάνθη Κορνηλίου και μιλήσαμε μαζί της για τις πολύ ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές δραστηριότητές της.
Συνέντευξη με το Φώτη Λαζάρου   Ο Φώτης Λαζάρου πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Ι.Καμπανέλλη «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού», που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκέμβρη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».
Συνέντευξη με το Νικόλα Φραγκιουδάκη   Συναντήσαμε το Νικόλα Φραγκιουδάκη και μας μίλησε για την παράσταση «Το άρωμα του έρωτα», το ρόλο του και τη συνεργασία του με το σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πολιτάκη.
Συνέντευξη με το Γιώργο Βέττο     Συναντήσαμε το Γιώργο Βέττο στο θέατρο «Αλκμήνη», όπου υπογράφει την πρώτη του σκηνοθεσία με το «Γαλάζιο του ουρανού» του George Bataille.
Συνέντευξη με την Κορνέλια Κυριάκη    Απόφοιτος  της δραματικής σχολής του Γιώργου Αρμένη, έπαιξε σε παραστάσεις μεταξύ των οποίων οι: «Undead», «Ιερό Δοχείο» και «Hamlet that punk».
Συνέντευξη με το Μιχάλη Καλαμπόκη   O Μιχάλης Καλαμπόκης μας μίλησε για την παράσταση «Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες;» που παίζεται στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» από δέκα ηθοποιούς – μαθητές του.
Συνέντευξη με τη Μαρία Παυλοπούλου   Η Μαρία Παυλοπούλου, η δημιουργός της παράστασης μας μιλάει για το έργο, τα παιδιά και τα μελλοντικά της σχέδια. Αρωγός μας το μεγάλο κόκκινο μπαλόνι!
Συνέντευξη με το Δημήτρη Γκοτσόπουλο   O ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Δικαίωση», αλλά και για την παράσταση «Η Νεράιδα της Λίμνης».
Συνέντευξη-Υπερπαραγωγή με το Δημήτρη Δημόπουλο    Ο Δημήτρης, ηθοποιός, τραγουδιστής και μουσικός, είναι ο βασικός υπεύθυνος για τις αναδιπλώσεις του στομαχιού μας από τα γέλια τις επόμενες μέρες.
Συνέντευξη με τη Μένια Αναγνωστοπούλου   Συναντήσαμε τη νέα και ταλαντούχα ηθοποιό Μένια Αναγνωστοπούλου και μας μίλησε για την παράσταση «Το Ψυγείο» και τα σχέδιά της στον καλλιτεχνικό χώρο.
Συνέντευξη με το Σταύρο Μπαφέτη Συναντήσαμε τον ταλαντούχο ηθοποιό Σταύρο Μπαφέτη, ο οποίος μας μίλησε για την παράσταση «Το Ψυγείο» του Copi.
Συνέντευξη με το Βασίλη Τουρκομένη   Συναντήσαμε το Βασίλη Τουρκομένη, ο οποίος συμμετέχει με τη θεατρική ομάδα «Εμείς» στην παράσταση «Interview», στο θέατρο «Βικτώρια».
Η Αγνή του Θεού: Η συνέντευξη   Η Μαριάννα Κοντούλη και η Άννα – Μαρία Στεφαδούρου ανοίγουν την πόρτα στο Noizy.gr και μας μιλάνε για την παράσταση και όχι μόνο.
Συνέντευξη με το Σταμάτη Ζακολίκο Ζητήσαμε από το Σταμάτη να μας μιλήσει για την παράσταση και το ρόλο που υποδύεται, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του στον καλλιτεχνικό χώρο.
Συνέντευξη με την Κατερίνα Χατζηκυριάκου   Η Κατερίνα Χατζηκυριάκου είναι μια νέα ηθοποιός και αυτή την περίοδο συμμετέχει στη παράσταση «Το Μάθημα» του Ευγένιου Ιονέσκο.
Συνέντευξη με το Γιάννη Αθανασόπουλο   Συναντήσαμε τον ηθοποιό Γιάννη Αθανασόπουλο, ο οποίος μας μίλησε για τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει και τα προσεχή του σχέδια.
Συνέντευξη με το Γιώργο Γεροντιδάκη   Συναντήσαμε το Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος μας μίλησε για τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει, αλλά και τα προσεχή καλλιτεχνικά του σχέδια.
Συνέντευξη με το Θεμιστοκλή Καρποδίνη    Συναντήσαμε το Θεμιστοκλή Καρποδίνη και μας μίλησε για την παράσταση “Όνειρο στο Κύμα & Έρως - Ήρως” και τα προσεχή καλλιτεχνικά του σχέδια.
Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Μουταφτσή   Ο νέος και ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Μουταφτσής μιλάει αποκλειστικά στο Noizy.gr.
Συνέντευξη με την Ελένη Ορνεράκη   Η Ελένη Ορνεράκη μας μίλησε για την παράσταση “Το σκυλί του Ωρίωνα”, στην οποία συμμετέχει, αλλά και για το “Αισχύλου Πέρσες”...
Συνέντευξη με τη Μαρίλλη Μαστραντώνη     Η Μαρίλλη Μαστραντώνη, σκηνοθέτις, ηθοποιός και όχι μόνο, είναι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε την παράσταση “Manifesto 2083”
Ελάτε σ' εμάς για έναν καφέ - Η συνέντευξη    Η συνέντευξη ήταν μια υπέροχη κουβέντα, πασπαλισμένη με ΠΟΛΥ γέλιο και δυστυχώς το χαρτί είναι πολύ φτωχό για να τη φιλοξενήσει όπως πρέπει.
Συνέντευξη με το Διονύση Σάββα   Συναντήσαμε το νέο ηθοποιό Διονύση Σάββα στο θέατρο «Αργώ» και μιλήσαμε μαζί του με αφορμή τις δύο παραστάσεις στις οποίες παίζει.
Συνέντευξη με το Μάριο Ράμμο "Οι μαθητές μου είναι εκείνοι που μου δίνουν την ευκαιρία να παρατηρώ, να ακούω, να αγαπώ, να πιστεύω, να θέλω, να έχω, να είμαι..."
Συνέντευξη με το Γιάννη Λασπιά    Συναντήσαμε το Γιάννη Λασπιά και μιλήσαμε μαζί του για τη συμμετοχή του στην παράσταση “Άσκηση για φόνο” και τα επαγγελματικά του σχέδια.
Συνέντευξη με το Νίκο Χαλατζίδη   Συναντήσαμε το Νίκο Χαλατζίδη στο φουαγέ του “Studio Κυψέλης” και μας μίλησε για τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει και για τα μελλοντικά του σχέδια.
Συνέντευξη με την Ευτυχία Φαναριώτη   Η Ευτυχία Φαναριώτη μιλάει με χιούμορ και ενθουσιασμό για τις θεατρικές της δουλειές, την τηλεόραση, το τραγούδι, τη φιλία αλλά και τον έρωτα – πηγή ζωής.
Συνέντευξη με την Κατερίνα Μπιλάλη    Έχω παίξει σε πάνω από 20 παραστάσεις και τις έχω όλες μέσα στην καρδιά μου γιατί είναι οι "ώρες πτήσης μου"!
Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Μούτση    Γοητευτικός και ταλαντούχος, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μούτσης μίλησε αποκλειστικά στο Noizy.gr για τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει.
Συνέντευξη με τον Αρτέμη Γαβριλούκ    Συναντήσαμε τον ηθοποιό Αρτέμη Γαβριλούκ στο θέατρο «Αλκμήνη», όπου παίζεται η παράσταση «Αισχύλου Πέρσες», σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Μουδατσάκι.
Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες, Η Τελική Συνέντευξη Μέρος Α’    Τα τρία παιδιά που παίζουν βγάζουν ΠΟΛΥ ιδρώτα και για εξήντα λεπτά περίπου μας κάνουν (τηλε)θεατές πρώτης γραμμής!
Μην πας θέατρο! Πήγαινε Bob! Φεστιβάλ με ένα βασικό σκοπό. Να στηρίξει τις νέες παραστάσεις, τις νέες θεατρικές ομάδες, τους νέους ανθρώπους!
Συνέντευξη με τους συντελεστές της θεατρικής παραστασης ''Άντρα Κατάντρα''  Μιλήσαμε με τους συντελεστές της θεατρικής παραστασης "Άντρα Κατάντρα" και σας μεταφέρουμε ό,τι είπαμε... 
Συνέντευξη με τους Γ. Σαρακατσάνη και Α. Αλμπάνη ((Ι) Will Survive)    Απέναντι από τους Γιάννη και Αντίνοο, για να μιλήσουμε για το έργο και για το αν οι άνθρωποι το έχουμε να κάνουμε ένα βηματάκι πίσω για να μην πέσουμε στο γκρεμό.
Συνέντευξη με τη Λέλα Ράμογλου Συνομιλήσαμε με την Λέλα Ράμογλου, σκηνοθέτη του performance “Fake time” και σας μεταφέρουμε ό, τι είπαμε...
Συνέντευξη με την Μαρία Γρίβα   Συναντήσαμε την Μαρία Γρίβα, σκηνοθέτιδα του έργου «Οι Δίκαιοι» και μας έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Διαβάστε και κρίνετε.
Συνέντευξη με την Ζέτα Δούκα Με ειλικρινή αυθόρμητη διάθεση μας κατέθεσε την γνώμη της για πολλά θέματα όπως και για την παράσταση ''Γράμμα σε ένα παιδί'' στην οποία πρωταγωνιστεί...
''Αναμονή'' και ''Η ζάλη των ζώων πριν την σφαγή'' (Συνέντευξη Τύπου) Η κοινή συνέντευξη τύπου για τις παραστάσεις 'Αναμονή’ και ‘Η ζάλη των ζώων πριν την σφαγή’ στο θεατρο Αυλαία...  
Συνέντευξη με το Gilles Jobin (Quantum - CERN)    O χορογράφος Gilles Jobin βραβεύθηκε με residency τριών μηνών στο CERN, με αποτέλεσμα το ανέβασμα του έργου “QUANTUM”.
O Richard Schenkman στο Noizy.gr    O σκηνοθέτης της ταινίας «The Man From Earth» βρίσκεται στη χώρα μας για να παρακολουθήσει την παράσταση και μας μιλάει για το έργο και τα σχέδιά του.
Συνέντευξη με την Άννα Αδριανού    Η Άννα Αδριανού, πρωταγωνίστρια, συγγραφέας και σεναριογράφος, μας μιλάει για το θεατρικό έργο «Οι πιο δυνατές».
Συνέντευξη με τους ''Τσιριτσάντσουλες'' Oι Τσιριτσάντσουλες δεν είναι μια ομάδα. Είναι φιλοσοφία ζωής. Είναι τρόπος επιβίωσης, δημιουργίας, επικοινωνίας ή ακόμα και φυγής...
Συνέντευξη με τους ''treeela tv'' treeela tv: τρία νέα υποσχόμενα παιδιά, που με ιδιαίτερη φαντασία και μεράκι και χωρίς κανένα προϋπολογισμό δραστηριοποιούνται στο Youtube...
Συνέντευξη με την Υρώ Λούπη    "Αυτό που με ιντριγκάρει παρά πολύ στο έργο είναι το γεγονός ότι οι δύο γυναίκες ουσιαστικά ταυτίζονται παρά πολύ"!
Συνέντευξη με τους Αθηνά Δράγκου και Δημήτρη Παπαδόπουλο (Ομάδα Α4Μ) Συνομιλήσαμε με την Α. Δράγκου και τον Δ. Παπαδόπουλο, σε μια... αποδομητική συνέντευξη
The Man From Earth: H Συνέντευξη    Η σκηνοθέτις του έργου, Κωνσταντίνα Νικολαΐδη και ο πολύ γνωστός πρωταγωνιστής, Δημήτρης Αλεξανδρής, μοιράζονται μαζί μας όλα εκείνα που οδήγησαν στο να ανεβεί αυτό το έργο για πρώτη...
Συνέντευξη με τον Κώστα Γεράρδο    Μιλήσαμε με τον Κώστα Γεράρδο, σκηνοθέτη του έργου «ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ» και σας μεταφέρουμε ό,τι είπαμε...
Συνέντευξη με τη Φωτεινή Κρόκου (H Χελώνα του Δαρβίνου)    Η Χάριετ εμφανίζεται ενώπιον ενός καθηγητή ιστορίας και αφηγείται… Διακόσια χρόνια του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος, όταν υποκύπτει στην ίδια του τη μισαλλοδοξία…
Συνέντευξη με τον Βασίλη Βασιλάκη  Συνομιλήσαμε με τον Βασίλη Βασιλάκη, που παρουσιάζει αυτές τις μέρες την "Ασκητική" του Νίκου Καζαντζάκη και σας μεταφέρουμε τι είπαμε...
'Ολεάννα' (Συνέντευξη Τύπου)    ...είναι μια από τις σημαντικότερες παραστάσεις που ανέβασε το θέατρο τους και πως η παραγωγή είναι εξ'ολοκλήρου από το "Αυλαία", κάτι που αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα.
Συνέντευξη με τους Κώστα Βουρλιώτη και Πέτρο Μαλιάρα ("Περιμένοντας τον Γκοντό") Το ¨Περιμένοντας τον Γκοντό¨ του Σάμιουελ Μπέκετ είναι ένα κλασσικό έργο του παγκοσμίου θεάτρου. Ο ίδιος ο συγγραφέας το χαρακτήρισε ως «ιλαροτραγωδία σε 2 πράξεις».
Ζητείται Θεία - Η συνέντευξη    Τι είναι αυτό που κάνει το θέατρο διαχρονικό και αναντικατάστατο; Τι είναι αυτό που κάνει τον ηθοποιό να συνεχίζει, σε πείσμα των καιρών;
Συνέντευξη με τους Ανδρέα Φλουράκη και Χριστίνα Χριστοφή   Έχω τη χαρά να παρουσιάζω δύο σπουδαίους ανθρώπους της τέχνης, με πάτημα ένα εξίσου σπουδαίο έργο.
'Απατεώνες και Τζέντλεμεν' (Συνέντευξη Τύπου) Στην συνέντευξη Τύπου ήταν παρών και οι συνεργοί αυτής της ‘απάτης’, ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, δύο αληθινοί τζέντλεμαν του θεάτρου και όχι μόνο...
Συνέντευξη με την Φωτεινή Μπαξεβάνη Γνωρίσαμε ένα γνήσιο πρόσωπο της πόλης, μια αέρινη παρουσία που μας γέμισε αισιοδοξία και θετική ενέργεια με το λόγο της και την φωτεινή της αύρα. 
'Γιοι Και Κόρες' (Συνέντευξη Τύπου) Με υλικό από συνομιλίες και προσωπικές επαφές, που συνέλεξαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί, δημιουργήθηκε ένα μωσαϊκό ανθρώπινων περιπτώσεων με αρχή το 1920 και τέλος το 2004.
Συνέντευξη με τους Μιχάλη Δαρνάκη- Μαρία Λαφτσίδου (θεατρικό έργο 'Ειλύθια') Μία κωμωδία σε ρίμα και όπως οι δύο συγγραφείς αναφέρουν, κάτι τέτοιο ταίριαζε απόλυτα στο χωροχρόνο της αρχαίας Ελλάδας.
'Alexander Rock Opera' (ΣυνέντευξηΤύπου) Οι συντελεστές του έργου που παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μίλησαν για μια από τις μεγαλύτερες μουσικοθεατρικές παραγωγές που ανέβηκαν ποτέ στην Ελλάδα.
'Ο Επιθεωρητής Έρχεται' (Συνέντευξη Τύπου)   Το κλασικό έργο του Τζων Πρίσλεϋ, έπειτα από ένα χειμώνα συγκινητικά και απρόσμενα επιτυχημένο, παρουσιάζεται στο θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης.
'Να Ζει Κανείς Ή Να Μη Ζει' (Συνέντευξη Τύπου) Με ιδιαίτερη χαρά και απορία ίσως μας υποδέχθηκε η Κάτια Δανδουλάκη στην συνέντευξη Τύπου μιλώντας για την απολαυστική, όπως την χαρακτήρισε παράσταση.
Ο Θωμάς Κοροβίνης Σε Πρώτο Πρόσωπο   Τον συναντήσαμε και μας χάρισε μια γεμάτη ώρα συνομιλίας κάπου μεταξύ τηλεφωνημάτων, τσιγάρων που έσβηναν μανιωδώς και σχέδια απόδρασης για το κτήμα του στα Λεχώνια Μαγνησίας.  
'Ο Πατέρας' (Συνέντευξη Τύπου) Η σκηνοθέτις της παράστασης Λίλλυ Μελεμέ, μίλησε για ένα κείμενο εκρηκτικό, απρόβλεπτο και αδυσώπητο χαρακτηρίζοντας την παράσταση ως σύγχρονη τραγωδία.
Συνέντευξη με την Ομάδα Σύρμα (6 Βύσσινα στον Κήπο)    Όλες οι απαντήσεις για τα βύσσινα και τους κήπους, όλες οι σκέψεις για το πόσο επίκαιρος είναι ο Τσέχωφ εκατό χρόνια μετά.
'Δαίμονες' (Συνέντευξη Τύπου) Με 10.000 ηδη προπωλημένα εισιτήρια μιλάμε για το θεατρικό γεγονός της χρονιάς.
Συνέντευξη με την Κατερίνα Ευαγγελάτου Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να παραμείνεις ακέραιος στην προσωπική σου ηθική και απέναντι στους νόμους που έχει θεσπίσει η πολιτεία.
Συνέντευξη με το Χρήστο Ράντου    Η κάθαρση έρχεται στην αρχή του έργου και μετά… μετά, καλά θα κάνουμε να ψαχτούμε… λίγο πριν κλάψουμε ίσως…
Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Μπάζα   «Ας μαζευτούμε στο Άβατον και, όποιος γουστάρει, ας έλθει να προβληματιστούμε για τη βλακεία»!
Συνέντευξη με την Δέσποινα Καλαϊτζίδου Με αφορμή το έργο της «οι Καιόμενοι» που ανεβαίνει στο θέατρο Τέχνης «Ακτίς Αελίου», η θεατρική συγγραφέας Δέσποινα Καλαϊτζίδου δέχτηκε να μας διαθέσει λίγο απο το χρόνο της για μια συνέντευξη.
'Ο Γυάλινος Κόσμος' (Συνέντευξη Τύπου) Μία παρουσίαση του "Γυάλινου Κόσμου" βασισμένη στο αρχικό κείμενο και τις οδηγείες του συγγραφέα για την παρουσίαση του, όπως αυτός την φανταζόταν...
Συνέντευξη με τον Τάκη Χρυσικάκο "Νομίζω ότι η καριέρα φτιάχνεται από τα όχι που λέμε και όχι από τα ναι. Μέσα από τις αυστηρές επιλογές που κάνουμε".
Συμβολαιογράφος (συνέντευξη τύπου για την θεατρική παράσταση) Μια νουβέλα, γραμμένη το 1995 από το Ν. Βασιλειάδη, ένα παραμύθι ανεκδοτολογικού χαρακτήρα, σύμφωνα με το σημείωμα του σκηνοθέτη Γ. Καραμίχου...
Συνέντευξη με το Βασίλη Ισσόπουλο Με αφορμή το ανέβασματης της μαύρης κωμωδίας «Ο Ύπνος Του Δικαίου», απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις για το θέμα της παράστασης και άλλα.
Συνέντευξη με την Ελένη Φίλιππα   Το Noizy πήγε βόλτα μέχρι το Booze, χάζεψε την πρόβα και "τσίμπησε" την Ελένη Φίλιππα για μια κουβέντα που έχει να κάνει με ρούχα, ρόλους, θέατρο και μαθηματικά.
'Καιόμενοι' ( Συνέντευξη Τύπου) Όπως εξηγεί η συγγραφέας, Δέσποινα Καλαϊτζίδου, το έργο γράφτηκε το 2009, στον απόηχο των εξεγέρσεων της Αθήνας.
Συνέντευξη με τον Περικλή Λιανό    Η παράσταση «Βασανίζομαι» είναι στην ουσία ένας μονόλογος με κάποιους καλεσμένους και παράλληλα ένα εντυπωσιακό σόλο για τον Περικλή Λιανό.
Συνέντευξη με το συνθέτη Christos Andreou   Πιστεύω πως τα ακούσματα ενός συνθέτη πρέπει να είναι ποικίλα και σφαιρικά. Κάθε είδος μουσικής έχει όλο και κάτι να προσφέρει.
Συνέντευξη με τον Αχιλλέα Ψαλτόπουλο Έχει πολλούς κλασικούς ώς αγαπημένους θεατρικούς συγγραφείς, και έχει παρουσιάσει πολλές και καλές δουλειές με έργα τους. Αλλά δε φοβάται και να ρισκάρει...
Ο Δημήτρης Δημητριάδης Σε Πρώτο Πρόσωπο Μου λείπει το θέατρο στις ραδιοφωνικές εκπομπές. Ακόμη και τώρα, όταν τις ακούω με κινητοποιούν και ανακαλύπτω ότι είμαι ακόμη 12 χρονών.
Συνέντευξη με τους Dirt   Τα είπαμε λοιπόν για λίγο με τα παιδιά της μπάντας, ρωτήσαμε τι σημαίνει αυτό το περίφημο “Rock The Show” και πάμε να δούμε τώρα τι πράμα είναι αυτό το Southern Groove Metal.
Συνέντευξη με τον Esteve Soler Μαθαίνω ότι ο δημιουργός του «Κόντρα στη Δημοκρατία», ο Καταλανός συγγραφέας Esteve Soler, έρχεται στην Αθήνα για να δει την παράσταση. Τι, θα τον αφήσω να έλθει και να φύγει έτσι;
Συνέντευξη με τον Ανδρέα Ζήκουλη Φιλοξενούμε στο Noizy έναν καλλιτέχνη που ψάχνει «μονοπάτια δύσβατα, ώστε να αρχίσει το ταξίδι να είναι καλοδεχούμενο». Δική του η ατάκα, δική του και η διήγηση.
Νόρα Δημοπούλου κ Βαγγέλης Ιεζεκιήλ Παπάς (Συνέντευξη) Ήλθαμε σε επαφή με τα δύο νέα παιδιά και τα ρωτήσαμε για την παράσταση και για το τι σημαίνει να πατάς σε ένα κείμενο που δεν το ‘χει σε τίποτα να σε μουρλάνει.
Όθων και Ποθούλα (Συνέντευξη Τύπου) «Μια έξυπνη και εύστοχη νεοελληνική κωμωδία που καταλαβαίνει τον Έλληνα και δεν τον κοροϊδεύει. Ένα κλείσιμο ματιού στη σημερινή πραγματικότητα.»
Τα 'Εφτά Μπισκότα' έρχονται στο GAIA Μια θεατρική bar-άσταση ... μια κωμωδία με οκτώ χαρακτήρες που ερμηνεύονται από δυο ηθοποιούς.
Συνέντευξη με τους Όλιβ κ Ποπάυ Το ζευγάρι του έργου λοιπόν, η Αννίτα Καπουσίζη και ο Βασίλης Ζαϊφίδης δηλαδή, καθώς και η σκηνοθέτις της παράστασης, Ζωή Ξανθοπούλου, φιλοξενούνται στο Noizy.gr ...
53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (Συνέντευξη Tύπου) Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα αφιερώματα στους πολυβραβευμένους δημιουργούς Άκι Καουρισμάκι, Κριστιάν Μουντζίου κ.α.
Συνέντευξη με την Ελένη Ευθυμίου Η σκηνοθέτις της παράστασης «Με Χτύπησε Στις 2:45» Ελένη Ευθυμίου, με αφορμή το άγριο θέμα του κειμένου, μας μίλησε για την κακοποίηση των ανθρώπων αλλά και ...
Το Παρτάλι (Συνέντευξη Τύπου) Το παρτάλι είναι ένας ήρωας, που υποχρεώθηκε από τη μητέρα του να ντύνεται και να μεγαλώνει σαν κορίτσι, για να γλιτώσει από τη μανία της βουλγάρικης κατοχής.
Συνέντευξη με την καλλιτεχνική ομάδα Perros Ο σκηνοθέτης της ομάδας, Σπύρος Αθηναίος, μας μίλησε για τα σχέδια της ομάδας Perros και πολλά ακόμη.
Chicago (Συνέντευξη Τύπου) Τo πολυβραβευμένο μιούζικαλ, από το βιβλίο των Bob Fosse και Fred Ebb, έμεινε στην ιστορία για τη σκηνοθεσία και τις πρωτοποριακές χορογραφίες του.
Η Γυναίκα Της Πάτρας (Συνέντευξη Τύπου) Ένα θέμα που μας επιτρέπει, «να μπούμε μέσα σ’ αυτό το σπίτι με το κόκκινο φως, που πάντα μας γοητεύει και μας κινεί την περιέργεια, αλλά ποτέ δεν μπαίνουμε».
Συνέντευξη με τον Θάνο Κόη (Lost Bodies) Ο Θάνος ήταν πολύ παραπάνω από διαφωτιστικός και αναλυτικός, ήταν ανθρώπινος. «Μόνο με αντίσταση πέφτουν οι τύραννοι», έτσι μου λέει κάποια στιγμή.
Όταν Έκλαψε Ο Νίτσε (Συνέντευξη Τύπου) Σκοπός της παράστασης είναι η δημιουργία ενός έργου, όπου μέσω της μεταβλητής σχέσης ανάμεσα σε θεραπευτή και θεραπευόμενο αποκαλύπτεται η ανάγκη για ...
Σμαρώ Πλατιώτη (Hθοποιός, Σκηνοθέτης) Ένα από τα ιδρυτικά μέλη του «contACT art club» μας ξεναγεί στη φετινή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί 14-16 Σεπτεμβρίου στις νέες εγκαταστάσεις του οργανισμού.
Βάσια Παρασκευοπούλου Bολταρίσαμε μέχρι την Αθήνα και συναντήσαμε από κοντά τη Βάσια. Η δημιουργός, η συγγραφέας και ενορχηστρωτής της ιστορίας μας, μας μίλησε για το έργο, για τα παιδιά, για τη Γη, για την όλη...
Έλενα Πέγκα Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, ένιωσε ότι εκτινάχθηκε σε νεαρή ηλικία στο ολοκαίνουργιο σύμπαν της Αμερικής, όπου έζησε τη ζωηρή δεκαετία του ’80 ...
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος κ Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Βρισκόμαστε στο αρχαίο θέατρο του Δίον, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης oπότε και έχουμε την τιμή να πάρουμε μία συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές.
Όρνιθες (Συνέντευξη Τύπου) Το Δημοτικό περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει στις 30 και 31 Ιουλίου, στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, την κωμωδία του Αριστοφάνη, “οι Όρνιθες”.
Ιωάννα Παππά Φέτος το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη και ενσαρκώνει το προαιώνιο σύμβολο της θυσίας.
Δανάη Καλαχώρα Η Μαρκέλλα Καζαμία, υπεύθυνη για την προώθηση της παράστασης, μας έφερε σε επαφή με τη Δανάη Καλαχώρα, τη μία από τους ηθοποιούς που κάνουν πραγματικότητα το πλάνο ...
Γιώργος Παπαγεωργίου – Αντίνοος Αλμπάνης Συναντήσαμε τον Γιώργο παπαγεωργίου και τον Αντίνοο Αλμπάνη, τους δύο αυτούς πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς, λίγο πριν την έναρξη της παράστασής τους "I will survive".
Νίνα Λοτσάρη Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε “Aναζητώντας τον Αττίκ” και μαζί με μια μεγάλη ομάδα αξιόλογων καλλιτεχνών παρακίνησε το κοινό της πόλης να τον αναζητήσει μαζί τους.
Περιμένοντας Τον Γκοντό (Συνέντευξη Τύπου) Στη Θεσσαλονίκη και στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις το έργο «περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμουελ Μπέκετ.
Βαρβάρα Δουμανίδου Η Βαρβάρα Δουμανίδου μας ξεναγεί στις σκοτεινές σκέψεις του Ε.Α.Poe και σε μια παράσταση που πραγματεύεται τον θάνατο, με μια πολύ πρωτότυπη σκηνοθετική ματιά.
Ιδιωτικές Ζωές (Συνέντευξη Τύπου) Και οι τρεις ηθοποιοί μίλησαν για μια δουλειά με πολύ μεράκι, δήλωσαν αισιόδοξοι και κάλεσαν όλο τον κόσμο σε μια κωμωδία διαχρονική...
Θα 'σαι 'δώ ξανά του χρόνου (Συνέντευξη Τύπου) Το έργο του Bernard Slade παρουσιάζουν ο Θοδωρής Αθερίδης με την Γωγώ Μπρέμπου στο θέατρο Αθήναιον, μέχρι τις 29 Απριλίου.
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Δίνει συνεντεύξεις σπάνια καθώς προτιμάει να μιλάει μέσα από τη δουλειά του. Όταν όμως αποφασίζει να το κάνει τότε διαπιστώνεις πως αυτός ο άνθωπος έχει πράγματι κάτι να σου πει.
Απόστολος Καραούλης (Συγγραφέας) Φιλικός και ευγενικός, μας μίλησε για την ιστορία πίσω από την παράσταση «Θα’ ρθεις;», τονίζοντας την  ευγνωμοσύνη του, απέναντι στους ανθρώπους που τον αγκάλιασαν.
Γεράσιμος Γεννατάς O Γεράσιμος Γεννατάς δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι οι αλήθειες που λέει δεν τον κάνουν ιδιαίτερα  αγαπητό στους κύκλους των κριτικών.
Καλοκαιρινές Παραστάσεις ΚΘΒΕ (Συνέντευξη Τύπου) Τις παραγωγές που προγραμματίζει το ΚΘΒΕ για τη θεατρική θεατρική περίοδο 2011-2012 παρουσίασαν στο νέο Υπερώο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών οι συντελεστές των παραστάσεων.
Αντώνης Λουδάρος Τον συναντήσαμε στο καμαρίνι του και μιλήσαμε για το αριστούργημα του Charles Ludlam αλλά και περί θεάτρου και τέχνης γενικότερα.
Δαμιανός Κωνσταντινίδης (Σκηνοθέτης) Σε σκόρπιες σκέψεις του περί θεάτρου, τάσσεται υπέρ της υποκριτικής και κατά της υποκρισίας, πιστεύει ότι το θέατρο ως τέχνη απαιτεί εκγύμναση και ψάχνει το νόημα της «επί γης» εξορίας του.
Πάνος Γκιουλής "Το θέαμα μπήκε στη ζωή μου από πολύ νεαρή ηλικία, η ενασχόληση όμως με το θεάτρο προέκυψε από την ειλικρινή ανάγκη για έκφραση και καλλιτεχνική δημιουργία".
Απατεώνες Kαι Τζέντλεμεν (Συνέντευξη Τύπου)   “Ο Φιλιππίδης είναι αδελφός μου, μπορεί να μην τον βλέπω συχνά αλλά τον νιώθω πολύ κοντά μου”, με αυτή την φράση άνοιξε την συζήτηση ο Γιάννης Μπέζος.  
Μαρία Παραδείση Μία από τις πλέον αρμόδιες ελληνικές προσωπικότητες που μπορούν γνωσιολογικά και πρακτικά να μιλήσουν για τον κινηματογράφο ...  
Κατερίνα Διδασκάλου Με το τέλος της παράστασης και την παύση των δυνατών χειροκροτημάτων, η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις της, για την ιστορία που πρωταγωνιστεί, το θέατρο και τη ζωή...
Μπέτυ Βαλάση Μου λέει: “Αυτή, κυρία Βαλάση, είναι μια λαϊκή γυναίκα ενώ εσείς έχετε μια φινέτσα. Θα παίξετε αυτό το ρόλο;”, μα της λέω “Έχω παίξει στο θέατρο μέχρι και πόρνη ...”    
Η Κατάρα Της Ίρμα Βεπ (Συνέντευξη Τύπου) Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα, η παράσταση “Η κατάρα της Ίρμα Βεπ” του Charles Ludlam, παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Εγνατία.  
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Συναντήσαμε τον γνωστό ηθοποιό και μιλήσαμε μαζί του για την θεατρική παράσταση "Η Θεία Κι Εγώ" με την Μπέτυ Βαλάση κι όχι μόνο ...
Κόκκινο (Συνέντευξη Τύπου) Οι δύο ηθοποιοί υπόσχονται να εκτινάξουν το ενδιαφέρον του κοινού με την παράσταση που ανεβάζουν στο θέατρο Αυλαία από τις 15 Μαρτίου μέχρι τη 1 Απριλίου.  
Ζέτα Δούκα  Η Ζέτα Δούκα στέλνει “Γράμμα σ’ ένα παιδί” περιγράφοντάς του όσα πρόκειται να αντιμετωπίσει όταν τελικά έρθει στον κόσμο. Διαβάστε τι μας είπε η γοητευτική ηθοποιός. 
Κατερίνα Βρανά Η Κατερίνα Βρανά είναι Ελληνίδα, αλλά δεν μένει στην Ελλάδα. Είναι ηθοποιός, αλλά κάνει και stand-up comedy. Γράφει κείμενα, αλλά αυτοσχεδιάζει κιόλας ...  
Ναταλία Δραγούμη "Ήμουν συνέχεια αφοσιωμένη στη δουλειά μου, ωστόσο από μικρή έλεγα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά". Το Noizy συναντάει τη γοητευτική ηθοποιό στο καμαρίνι της και πατάει το rec ...
Θανάσης Τσαλταμπάσης Ο Θάνος Βάγιος του Noizy πηγαίνοντας να συναντήσει τον πρωταγωνιστή μας, πίστευε ότι θα επρόκειτο για μία απλή συζήτηση. Έλα που δεν όμως ... διαπιστώστε ιδίοις όμμασι τι έγινε!!!
Βλαδίμηρος Κυριακίδης 15 + 1 ερωτήσεις στον αγαπημένο ηθοποιό Βλαδίμηρο Κυριακίδη. "«Είναι η μοίρα των καιρών να οδηγούν τρελοί τυφλούς». Με μία φράση ο Σαίξπηρ μου έμαθε να αγαπάω κάθε ανθρώπινη αδυναμία".
Φιλαρέτη Κομνηνού "Ανήκει σ’ εκείνους, τους λίγους καλλιτέχνες, που χαίρουν απόλυτης σχεδόν αποδοχής από το κοινό και αποθεώνεται σε κάθε παράσταση που πρωταγωνιστεί". Mια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες...
Φιλαρέτη Κομνηνού Ανήκει σ’ εκείνους, τους λίγους καλλιτέχνες, που χαίρουν απόλυτης σχεδόν αποδοχής από το κοινό και αποθεώνεται σε κάθε παράσταση που πρωταγωνιστεί. Ο Θάνος Βάγιος μιλάει μαζί της ...
Γιώργος Αρμένης Η Βασιλική Φατούρου συνάντησε και συνομίλησε με έναν ηθοποιό, σκηνοθέτη και διδάσκαλο, μα πάνω απ' όλα σπουδαίο άνθρωπο, τον Γιώργο Αρμένη. Διαβάστε τη συνέντευξη, που της παραχώρησε ...
Άρης Σερβετάλης "Η καθημερινότητα είναι μια εσωτερική πάλη. Μια διαμάχη με τον ίδιο μας τον εαυτό. Καθημερινά τη βιώνω μέσα μου οπότε αν κάποιος αυτό το εκλαμβάνεις ως γαλήνη, είναι κάτι οξύμωρο που έχει...

Επισκέπτες

0 Μέλη και 67 Επισκέπτες Συνδεδεμένοι