Νέα

Η Pavlina Styl και η πενταμελής ορχήστρα της ξανά στο El Convento del Arte στην μουσική παράσταση «Sidewalks de la rue Pigalle»

PAVLINA STYL
 
‘Sidewalks de la rue Pigalle’
Swing – Cabaret Live
η Pavlina Styl και η πενταμελής ορχήστρα της
Στο El Convento Del Arte
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017
 
   Καταχειροκροτήθηκαν η Pavlina Styl και η πενταμελής ορχήστρα της στο El Convento del Arte στην μουσική παράσταση «Sidewalks de la rue Pigalle»
 
   Επόμενο live  Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017
 
   Η περφόρμερ Pavlina Styl με την πενταμελή ορχήστρα της παρουσιάσαν στο EL CONVENTO DEL ARTE την παράσταση «Sidewalks de la rue Pigalle» με νέες διασκευές και πρωτότυπες συνθέσεις σε αγαπημένα κομμάτια του διεθνούς και Ελληνικού ρεπερτορίου.
 
   Το κοινό που παραβρέθηκε τους καταχειροκρότησε αφού το ένα ανκόρ διαδεχόταν το επόμενο.  Ανάμεσα στο κοινό ξεχωρίσαμε την Πέμη Ζούνη, την Ελλη Πασπαλά, την Νταίζη Λεμπέση, την Στέλλα Παπαδοπούλου, την Αννίτα Δαμάσχη, τον Γιάννη Βίτσα, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον Γιώργο Πράσινο, την Τζώρτζια Συναχερή, την Φρόνη Σταματιάδου και άλλους φίλους και γνωστούς που είχαν έρθει για να απολαύσουν αυτο το ιδιαίτερο Swing – Cabaret Live.
 
   Ένα swing-cabaret πρόγραμμα, κυρίως από την Belle Époque και το μεσοπολεμικό Βερολίνο, βασισμένο πάντα στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ με τζάζ στοιχεία, τάνγκο και βάλς θα παρασύρει το μυημένο κοινό στην φανταστική χώρα της επιθυμίας με τραγούδια των J. Brel, E. Piaf, K.Weill, C. Porter, J.Κander Γ. Σπανού, Σ. Κραουνάκη κ.ά., το οποίο θα επαναληφθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Μαρτίου.
 
Συντελεστές:
Παυλίνα Στυλιανού (Pavlina Styl): φωνή
Χρίστος Θεοδώρου: πιάνο
Ανδρέας Μουρτζούκος (Saxelectro): σαξόφωνο
Aγγελική Ποτήρη: βιολί
Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο
Ρόλη Γιαμοπούλου: ντραμς
Επιμέλεια παραγωγής : Παυλίνα Στυλιανού    
 

Παράσταση: ‘Sidewalks de la rue Pigalle’
Swing – Cabaret Live
Στο El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
 
Ημέρες:
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017
 
Ώρα προσέλευσης:21:30
Ωρα έναρξης: 22:00
 
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr
Είσοδος: 8 euro
Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR
 
   Ευχαριστούμε την κυρία Αλίκη Δανάλη για την επικοινωνία και την προβολή της παράστασης
 
   Ευχαριστούμε τους Χορηγούς Επικοινωνίας της παράστασης
GALAXY 92 FM www.galaxy92.gr
ZOUGLA www.zougla.gr, GOVASTILETO www.govastileto.gr,  PARASKINIA www.paraskinia.com, MR.GREEN www.mr-green.gr MUSIC CORNER www.musiccorner.gr, STREETRADIO www.streetradio.gr, SINWEBRADIO www.sinwebradio.com, M-WORD RADIO http://m-wordradio.gr, STEKIRADIO www.stekiradio.gr, OCTAVA RADIO www.octavaradio.gr, E-LA-THEATRO www.e-la-theatro.gr, KOITA MAGAZINE www.koitamagazine.gr , WEBMUSIC www.webmusic.gr, ROCKANDROLL www.rockandroll.gr, THEATRIKA PROGRAMMATA www.theatrikaprogrammata.gr,  THEATROCINEFIL www.theatrocinefil.gr, SIGMAMEDIA www.sigmamedia.com.gr, ENALLAKTIKOS www.enallaktikos.gr, KALLITEXNES www.kallitexnes.gr, ALL4FUN www.all4fun.gr, POLISPRESS www.polispress.gr, ARTANDPRESS http://artandpress.gr, PASSIONTHEATER passiontheater.gr, FRESHART24 www.freshart24.gr, ARTISTBOOK www.artistbook.gr, DIASKEDASI INFO www.diaskedasi.info, GPOP http://gpop.gr,  KALITHEASI www.kalitheasi.gr, ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ  www.sinapantima.gr, IFRESH  www.ifresh.gr, NOIZY www.noizy.gr, NYXTOSCOPIO http://www.nyxtoscopio.gr
 

Νέα

Our website is protected by DMC Firewall!