Κεντρική
Jesus Christ Superstar: H συνέντευξη

Jesus Christ Superstar: H συνέντευξη

Απέναντί μας λοιπόν ο Αιμιλιανός Σταματάκης και ο Ησαΐας Ματιάμπα, οι οποίοι μας δέχτηκαν στο θέατρο Ακροπόλ και μας μίλησαν για την παράσταση, για την προετοιμασία, για το πώς συνεχίζουν να δουλεύουν καθημερινά πάνω σ’ αυτό που έχουν ήδη χτίσει και για το χώρο γενικότερα. Εκπληκτικά παιδιά και τα δυο, πολύ χαμηλών τόνων, χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων εκείνων που έχουν τόνους τάλαντο και ακόμα περισσότερη συναίσθηση των πραγμάτων.

Γοργόνες και μάγκες, μέρος πρώτο: Γιώργος Βάλαρης

Γοργόνες και μάγκες, μέρος πρώτο: Γιώργος Βάλαρης

Στο πρώτο μέρος αυτών των συνεντεύξεων φιλοξενούμε το Γιώργο Βάλαρη, ο οποίος έχει διασκευάσει και σκηνοθετήσει το έργο, πρωταγωνιστεί σε αυτό και είναι ΚΑΙ ο παραγωγός (για την ακρίβεια συμπαραγωγός). Έχοντας πάρει σε όλους τους ρόλους του άριστα και με την sold-out σφραγίδα παντού στα μπαγκάζια του, ο σπουδαίος καλλιτέχνης μας δέχτηκε πάνω στη σκηνή του Broadway.

O Χριστόφορος Ζαραλίκος στο Noizy

O Χριστόφορος Ζαραλίκος στο Noizy

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μας πήρε τα μυαλά με όλα τα απίστευτα που κάνει στο «Σταυρός του Νότου Plus» και μετά το βάπτισμα στο αβίαστο και συνεχές γέλιο, ήταν απλά η «επόμενη μέρα» που μας έφερε στα καμαρίνια, απέναντί του και υπό το άγρυπνο βλέμμα του ΕΜΑΝΟΝ, ο οποίος έβγαλε – ξανά – μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες. Ο Ζαραλίκος μας μίλησε για την παράσταση, για το stand up που το κάνει εδώ και είκοσι χρόνια, για τα ευτράπελα που του τυχαίνουν στη δουλειά, για το θέατρο και τις συμβουλές που δίνει στα νέα παιδιά.

Ο Γιάννης Μπέζος στο Noizy

Ο Γιάννης Μπέζος στο Noizy

 Με μεγάλη χαρά και τιμή παρουσιάζουμε το σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της παράστασης, ένα σπουδαίο θεατράνθρωπο, ένα μεγάλο δημιουργό. Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενείται στο περιοδικό μας, μας μιλάει για την παράσταση, για την επαφή ηθοποιού και κοινού, για τη χημεία στη δυναμική ομάδα ενός θιάσου, για το τραγούδι, για την πραγματική αποστολή των ηθοποιών.

H Μαρία Φαραντούρη στο Noizy

H Μαρία Φαραντούρη στο Noizy

Μία ερμηνεύτρια που έχει τραγουδήσει πολλούς από τους μεγαλύτερους ύμνους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, μία καλλιτέχνιδα που έχει πατήσει στις σπουδαιότερες σκηνές του κόσμου, ένα λαρύγγι που έχει πει σε πρώτη εκτέλεση όσα δεν τολμάμε καν να μουρμουρίσουμε από τη συγκίνηση…

Συνέντευξη με τους Iced Earth

Συνέντευξη με τους Iced Earth

Φέτος είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα η συναυλία των Iced Earth, καθώς παραμέρισα το τρακ μου και έκανα συνέντευξη με το Stu Block. Δεν τολμούσα άλλες φορές. Γιατί; Οι Iced Earth είναι για μένα από τις μπάντες που αγαπώ και σέβομαι. Ινδάλματα που φοβάσαι να ακουμπήσεις. Παίζουν μουσική με την ψυχάρα τους, λατρεύεις να τους βλέπεις στη σκηνή. Κάθε συναυλία είναι και μια νέα μοναδική εμπειρία.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Σινεμά & Θέατρο τελευταία άρθρα

Βιβλία

Latest News

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd