Κεντρική

Facebook

Twitter

Δημήτρης Αλεξανδρής - Η συνέντευξη

Δημήτρης Αλεξανδρής - Η συνέντευξη

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, ίσως και ο καλύτερος. Προσέχει τις δουλειές του, είναι ευθύς, δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Είναι προσιτός, με χιούμορ και σε μαγεύει εντός και εκτός σκηνής. Η μεγάλη καριέρα του περιλαμβάνει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός στο Noizy

Ο Γρηγόρης Βαλτινός στο Noizy

 Πέρα από το γεγονός ότι ο Βαλτινός είναι ένας τεράστιος ηθοποιός και θεατράνθρωπος γενικά, έχει εκπληκτικό χιούμορ, είναι ευγενέστατος, γνωρίζει τέλεια το αντικείμενό του και η κουβέντα μαζί του είναι ένα υπέροχο ταξίδι.

Συνέντευξη με την Κατερίνα Διδασκάλου

Συνέντευξη με την Κατερίνα Διδασκάλου

Τι τέλεια ηθοποιός, τι υπέροχος άνθρωπος, τι πανέμορφη γυναίκα είναι αυτή! Η ζεστασιά που εκπέμπει είναι μοναδική! Μια εξαίρετη κυρία του ελληνικού θεάτρου και της τέχνης γενικότερα, με χιούμορ και λάμψη, που ανυπομονούμε να ξαναδούμε ως Άννα και όχι μόνο.

H Λίνα Σακκά στο Noizy.gr

H Λίνα Σακκά στο Noizy.gr

Συναντηθήκαμε στο θέατρο, λίγο πριν την παράσταση και με φόντο τη σκηνή, μιλήσαμε για το έργο, για τον τρόπο που δούλεψε, για το πώς επεξεργάστηκε όλο αυτό. Μιλήσαμε επίσης για το ετοιμάζει και ενθουσιαστήκαμε που ένας από τους μελλοντικούς της στόχους αφορά την ακόμα πιο όμορφη σύμπραξη γονιών και παιδιών.

Συνέντευξη με τους Sabaton

Συνέντευξη με τους Sabaton

Οι Sabaton είναι μια μπάντα μεθοδική, αποφασιστική, βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν. Είναι παικταράδες, δεν είναι σνομπ, κάνουν μια δουλειά που λατρεύουν και το δείχνουν. Με τη βοήθεια της Nuclear Blast και δη του Markus Wosgien και του tour manager Bruno Fernandes, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, ήρθαμε σε επαφή με τον Pär Sundström. Γήινος και ευδιάθετος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Συνέντευξη με το Μάνο Ελευθερίου

Συνέντευξη με το Μάνο Ελευθερίου

Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν ιστορίες και στίχους και είναι πολύ καλοί σ’ αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι που είναι εξαιρετικοί και στα δύο «είδη» και αναφερόμαστε σε κείνους κάθε φορά που ένα τρομερό βιβλίο ή τραγούδι αγγίζει την ψυχή μας. Και – τέλος – υπάρχουν δημιουργοί σαν το Μάνο Ελευθερίου… Άνθρωποι που έχουν ερωτική σχέση με τις λέξεις.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Βιβλία

Latest News

Επισκέπτες

0 Μέλη και 375 Επισκέπτες Συνδεδεμένοι